HASANKEYF

KAYMAKAM, İNCELEME TURLARINDAYDI

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Jandarma Komutanı Abbas Çelik, Özel İdare Müdürü Ahmet Fidan, Vakıf Müdürü Şehmus Bıçakçı ile birlikte köyleri ziyaret ederek, çalışma sahalarını denetledi.

KAYMAKAM, İNCELEME TURLARINDAYDI
24-08-2017 22:14
Google News

Üçyol Köyü Kavak Mezrasında, ihalesi yeni yapılan kanalizasyon sistemini inceleyen kaymakam Baygüven, Yakaköy Köyünde ise ihalesi yapılan parke taşlarının yer tespitini yaptı. Daha sonra Akalin Köyünü ziyaret eden Kaymakam Baygüven, köylülerle sohbet ederek, parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi. (Hasankeyf Kaymakamlığı)

Özkul’dan “Geçmiş olsun” ziyareti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul, Kültür ve Sağlık Mahallerinde ikamet eden, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde bir süre önce safra kesesi ameliyatı geçiren Muhsine Bulut ve diyaliz hastası Şehmus Özer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hastaların durumları hakkında bilgi alan Dr. Özkul “Hedefimiz  hastalarımızın hastanelerimiz ve sağlık personellerimizden en iyi hizmeti almalarını sağlamaktır. Hastalarımızın geri bildirimlerini önemsiyoruz. Bu ziyaretler bundan sonra da devam edecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete