KOZLUK

KAYMAKAM, MUHTARLARLA BULUŞTU

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

KAYMAKAM, MUHTARLARLA BULUŞTU
03-08-2018 21:49
Google News

Kaymakamlık Konferans Salonunda yapılan toplantıya, kurum amirleri ve köy-mahalle muhtarları katıldı. Gündemle ilgili konuşan Kaymakam Bilici, “İlçemizde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kuruldu. Bu kurumun gelişi ile birlikte Batman merkezde yapılabilen pek çok iş ve işlemlerin, artık vatandaşlarımızın kapısına kadar gelmesine vesile olacaktır” dedi.

“YENİ ACILAR YAŞAMAMAK İÇİN DUYARLI OLALI”

Boğulma vakalarına değinen Bilici,“Son bir ay içinde sayısını hatırlayamadığımız kadar boğulma vakası oldu. Bu durum bizlere acı çektiriyor. Hep birlikte yaşanan bu acılarla üzüntü yaşıyoruz. Özellikle siz muhtarlarımız ve imamlarımızdan bu konu hakkında vatandaşlarımıza uyarılarda bulunmanızı istiyoruz. Yeni bir üzüntü yaşamak istemiyoruz” dedi.    

‘KURBAN BAĞIŞLARINIZ İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRİN’

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Muhtaç ailelerin kurban bağışları ile sevindirilmesi gerektiğine dikkat çeken Bilici “Hem yurt içi hem de yurt dışında bulunan muhtaç vatandaşlarımız için Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına imkânı olan her duyarlı vatandaşın kurban bağışında bulunması gerekir” dedi.

“MUHTARLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLMALI”

İlçe genelinde devam eden yatırımlar ile ilgili köy ve mahalle muhtarlarına bilgi veren Kaymakam Bilici, “Pek çok köyümüzde hem alt yapı hem de üst yapı-sanat çalışmalarında yatırımlarımız devam ediyor. Bu çalışmaları Kaymakamlık olarak yakından takip ediyoruz. Ancak bu noktalarda devam eden yatırımları siz muhtarlarımızın da en az bizler kadar sahiplenip, devletimizin sizlere sunduğu, sizlerin verdiği vergiler ile sizlere ulaştırdığı bu yatırımları takip edin. Aksaklık gördüğünüz noktaları bizlere anında ulaştırarak müdahalede bulunmamızı sağlayın” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete