GÜNDEM

KAYTAR, ÇALIŞMALARI SAHALARINDAYDI

Belediye Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar ve Eş Başkan Yardımcısı İdris Ekmen, 250 bin ton asfalt serim ve 250 bin metrekare kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini, çalışma sahalarında ziyaret etti.

KAYTAR, ÇALIŞMALARI SAHALARINDAYDI
25-05-2016 21:35
Google News

 “HALKIMIZA BORÇLUYUZ”

Başkanvekili Kaytar, Komando Caddesi’ndeki asfalt serim, Fatih Mahallesi’ndeki asfalt yama, Gültepe Mahallesi Zafer Caddesi’ndeki asfalt serim ve Dostlar Caddesi’ndeki asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Vekili Kaytar “Batman Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti götürmenin bizim için bir borç olduğunu biliyor, bu bilinçle hareket ediyoruz. Asfalt plentimiz saatte 240 ton asfalt üretimi yapıyor ve bu ortalama 7 dakikada bir aracı doldurmamızı sağlıyor. Çalışmalar şu anda 5 ayrı noktada devam ediyor fakat bu şehrin tamamına yayılana kadar durmayacağız” dedi.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaret sırasında Komando Caddesi’nde yürütülen çalışmalardan dolayı Eş Başkan Vekili Kaytar’a teşekkür eden Mehmet Mehdi Gidici isimli esnaf ise “Cadde de yapılan bütün çalışmalar biz esnafları memnun etti. Belediyeyi, çalışmalarından dolayı başarılı buluyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete