GÜNDEM

KAZALARIN BİLANÇOSU YİNE AĞIR OLDU…

KAZALARIN BİLANÇOSU YİNE AĞIR OLDU…

KAZALARIN BİLANÇOSU YİNE AĞIR OLDU…
14-08-2014 21:04
Google News

Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kent Güvenlik Yönetim Sisteminden (KGYS) alınan mobese görüntülerinde kentin farklı semtlerinde meydana gelen tren kazaları ile sürücü ve yayaların dikkatsizliği sonucu yaşanan kazaların görüntüleri ortaya çıktı.

Karşıyaka Mahallesi hemzemin geçitte yaşanan tren kazasında 20 yaşlarındaki bir genç bayan, tren raylarının üzerinden geçerken hızla gelen trenin altında kaldı. Genç bayan, olay yerinde feci şekilde can verdi. Basın Kavşağında meydana gelen kazada da cam panelvan yüklü araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Aracın pikap kısmında bulunan cam panelvan, yola savruldu. Kazanın ardından yol, bir süre trafiğe kapandı. Bir diğer kaza da Tüpraş Yolu üzerinde meydana geldi. Hızla diğer kavşağa geçen araç sürücüsü, karşıdan gelen motosikletli sürücüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Turgut Özal Bulvarı Valilik Kavşağında meydana gelen kazada hızla gelen araç sürücüsünün, yaya yolundan geçen biri kadın iki kişiye çarptığı gözlendi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan iki yaya, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Fatih Mahallesinde meydana gelen kazada yolcu minibüsü, aniden önüne çıkan yayaya çarptı. Olayda ağır yaralanan yaya, hastaneye kaldırıldı.

Belde Mahallesinde yaşanan trafik kazasında kavşağı kontrolsüz bir şekilde geçmeye çalışan araç sürücüsü, karşı yönden gelen bir otomobille çarpıştı. Kazada iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Görüntülere yansıyan bir diğer trafik kazası da Tüpraş Yolu üzerinde meydana geldi. Hemzemin geçitten geçmek isteyen araç çekicisi, trenle kafa kafaya çarpıştı.

Memur Sen Toki yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında lokomotif, tren raylarından geçmek isteyen özel otomobile çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?