GÜNDEM

KEFALET BİRLİĞİ SEÇİME GİTTİ

Batman’da yapılan S.S. 11. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda mevcut birlik başkanı Ekrem Karataş oybirliğiyle güven tazeledi.

KEFALET BİRLİĞİ SEÇİME GİTTİ
29-08-2021 12:27
BATMAN
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, BESOB Başkanı M. Salih Kaplan, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Batman - Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, bölge kooperatifine bağlı il ve ilçe başkanları ile delegeler katıldı.

Birlik Başkanı Ekrem Karataş “Bizim görevimiz, bölge birliğimizin misyonu, kooperatiflerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamaktadır.  Bankalar ve kooperatiflerimiz arasında,  esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını kooperatiflere bildirmeleri durumunda, kooperatifler bunu bölge birliğimize ve genel merkezimiz nezdinde gerek finansman gerekse diğer sorunları çözümü noktasında mücadele veriyoruz” dedi.

OY BİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Divan Başkanlığını  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Baran’ın yaptığı genel kurulda Ekrem Karataş oybirliğiyle yeniden seçildi.

İŞTE YÖNETİM:

Yapılan genel kurul sonucunda yönetim kurulu  Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere Ekrem Karataş, Muhititn Kan, Mesut Çınar, Şevki Taş, Nihat Tav, Şahap Ordu, Ağa Karaoğlan, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere Mahmut Kaya , Abdulgani Amaç, Adil Ural, Ahmet Kalkan, Seyfettin Kol, Cuma Baran, Haci Avci

Denetim  Kurulu Asil Üyeliklere

Fudayıl Yüksel, Hüseyin Özdemir, Celal Akmeşe, Denetim  Kurulu Yedek Üyeliklere ise Hasan Özkan, Cemal Gürsel Acar, Mehmet Alper seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete