YAŞAM

Kempınskı belek insan kaynakları “birlikte güçlüyüz” sloganını benimsiyor

1897 yılında kurulan Kempinski Hotels, Avrupa'nın en eski lu¨ks otel zinciridir. İnsan kaynaklarına değer veren politikalarıyla dikkat çeken zincir marka, dünyanın en bağlı işyeri kültürlerine değerlendiren 2022 Gallup Ayrıcalıklı İşyeri Ödülünü’ (GEWA- Gallup Exceptional Workplace Award) almaya da hak kazandı. Kempinski Hotel, tüm süreçlerde çalışanlarının gelişimlerine önem verdiklerini, bu kapsamda, imkanlar sunmaya devam ettiklerinin altına çizerek

Kempınskı belek insan kaynakları “birlikte güçlüyüz” sloganını benimsiyor
28-06-2022 02:39
28-06-2022 10:40
ANTALYA
Google News

Kempinski’nin kusursuz kişisel hizmet ve u¨stu¨n misafirperverlik konusundaki zengin mirası, mu¨lklerinin mu¨nhasırlığı ve bireyselliği ile tamamlanmaktadır. Kempinski günümüzde 34 u¨lkede 78 beş yıldızlı otel ve konut portföyünden oluşmakta ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Amerika'da yeni mu¨lkler eklemeye devam etmektedir. Her biri, kendi mirasını kaybetmeden Kempinski markasının gücünü¨ ve başarısını yansıtmaktadır. Portföy temelinde; tarihi mu¨lkleri, ödu¨llu¨ kent yaşam tarzı otellerini, seçkin tatil köylerini ve prestijli konutları içerir. Her biri, misafirlerine konumunun ku¨ltu¨rel geleneklerini benimseyerek Kempinski'den bekledikleri kaliteyi yansıtmaktadır. Kempinski, du¨nyanın en bu¨yu¨k bağımsız otel markaları ittifakı olan Global Hotel Alliance'ın (GHA) da kurucu u¨yesidir.

Kempinski Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Başkanı Melissa Salibi, “Bu ödülle birlikte, Kempinski artık hem dünya çapındaki seçkin kuruluşlar arasında hem de bu ödülü şimdiye kadar kazanan ilk Avrupa şirketleri arasında yer alıyoruz. Ödül, bir işveren olarak bizi son derece saygın rakiplerimizin önüne koyarak sadece harika bir başarı değil, aynı zamanda faaliyet gösterdiğimiz pazarlarda Tercih Edilen İşveren Markası olmamızı sağlayan ‘insan vizyonu’ odağımızı başarıyla yerine getirdiğimizin bir kanıtı. Bu takdiri almak, yalnızca iyi bir katılım puanına sahip olmakla ilgili değil, daha çok çalışan deneyimi ve refahı etrafında dönen bir kültürü organik olarak oluşturmak ve sürdürmekle ilgili” dedi.

Kempinski Hotel The Dome Belek, İnsan Kaynakları Direktörü Ecmel ERSUCAN, “Akdeniz’in büyüleyici kıyılarının kalbinde yer alan, doğanın tarih ile buluştuğu Kempinski Hotel The Dome Belek’in, 2022 Gallup Ayrıcalıklı İşyeri Ödülünü” almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor ve insana değer kültürünü benimseyen, personelin fikirlerine değer veren “bağlılık kültürünü” ve “birlikte güçlüyüz” politikasını benimsiyor. “

 ERSUCAN “Birlikte güçlüyüz” sloganına bağlı kaldıklarını ve her zaman bağlılık kültürümüz ile personelinin gelişimi için önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Kempisnki Hotelin Antalya Belek’teki temsilcisi Kempinski Hotel The Dome Belek, 125.yılının kutladığı bu günlerde, haziran ayında açılışını gerçekleştirdiği yeni 6 adet villa ve dünya mutfağının lezzetlerini bir arada sunacağı yeni konsept restoranı Sofra By The Lake ile de misafirlerine eşsiz bir gastronomi rüzgârı hissettirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete