EĞİTİM

KENAR SEMTİN DEHA ÇOCUKLARI

Kentin kenar semtlerinden biri olarak bilinen Yeşiltepe Mahallesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi.

KENAR SEMTİN DEHA ÇOCUKLARI
01-06-2016 21:30
Google News

Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar Sergisi’ne Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Naci Şemdinoğlu, Şube Müdürü İshak Büyükkaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Rıdvan Pekinci, Resim Öğretmeni Gökhan Gökalp, Proje Koordinatörü Şükran Düzce Demir ve Müzik Öğretmeni Kübra Uçar’ın ev sahipliğini yaptığı etkinlikte, öğrencilerin yıl boyunca yaptığı proje ve çalışmalar görücüye çıktı. Stantların gezilmesinden önce öğrenci grubunun sunduğu müzik dinletisi beğeni topladı.

PROJELER ALKIŞ ALDI

50 projenin sergilendiği etkinlikte öğrencilerin “uçaklara son” “hidrolik köprü” “alarmlı çocuk bezi” “rahat koltuk” “geometrik şehir” “kodlama oyun” projeleri büyük ilgi gördü. Yaşamı kolaylaştıracak, doğaya ve çevreye duyarlı projeler davetliler tarafından dikkatle incelenirken, sergilenen resimler ise takdir topladı.

OKUL MÜDÜRÜ PEKİNCE TEŞEKKÜR ETTİ

Stantların gezilmesinin ardından düzenlenen kokteylde konuklara, Yeşiltepe ÇATOM’da kadınlar tarafından yapılan lezzetli yemek ve tatlıların ikramı yapıldı. Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Rıdvan Pekince “Çocuklarımız tarafından 1 yıl boyunca büyük emek ve fedakârlıkla yapılan projeleri görücüye çıkardık. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, ayrıca bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete