SPOR

KENAR SEMTTEN MİLİ TAKIM’A…

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, 19 Mayıs Mahallesindeki Gençlik Merkezi Badminton Spor Salonunda eğitim gören sporcular, 3 yılda Milli Takıma yükseldi.

KENAR SEMTTEN MİLİ TAKIM’A…
17-12-2018 17:15
Google News

“MEYVELERİNİ TOPLAMAYA BAŞLADIK”

Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren 19 Mayıs, Çay, Yeşiltepe, Hilal, Beşevler, Bağlar, İluh, Huzur’dan küçük sporcuların, tecrübeli antrenörler eşliğinde badminton spor salonunda eğitildiğini belirterek “Altyapı çalışmalarımızdan iyi sonuçlar alıyoruz. Öğrencilere antrenörlerimiz eşliğinde badminton antrenmanları yapıldı. Üstün yetenekli sporcularımızdan özel bir gurup oluşturduk. Bölgesel ve ulusal başarılar elde ettik” dedi.

SPORCULAR, PEŞ PEŞE BAŞARILAR ELDE ETTİ

Okullar arası müsabakalarda Selçuklu Ortaokulu’nun, Türkiye 3.’sü olduğunu belirten Eren “Analig’de Türkiye Finaline kalma başarısı gösterdik. Sporcumuz Nurşin Sevgin, Milli Takıma seçildi. Sevgin, U17 Open Turkey ve Türkiye Uluslararası Gençler Badminton Turnuvasında mücadele etti. Antrenörlerimiz Mizgin İlhan ve Serhat Kicki, Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi. 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Sporcularımız Nurşin Sevgin, Muhammed Göktepe ve Ömer Faruk Altuner, İlk 16’ya kalarak adını Anatabloya yazdırdı, 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında ise Sultan Çetres, Medine Çetres ve Şilan Yüce 16’da ana tabloya girdi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete