SPOR

“Kendi göbeğimizi keseceğiz”

Deplasmanda Sivas Belediyespor’u mağlup ederek haftalar sonra galip gelen ve 3 puan alan Petrolspor’da moraller yerinde.

“Kendi göbeğimizi keseceğiz”
15-03-2023 08:00
14-03-2023 16:22
BATMAN
Google News

Pazartesi Günü Sonsöz TV ekranlarında Sporda Sonsöz Bizde Programına katılan Petrolspor Teknik Direktörü Nihat Balan “Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” dedi.

SİVAS MAÇI GERİDE KALDI

Hakan Tufan ve Harun Katmazın konuğu olan Balan “Sivas Belediyespor maçı çok sıkıntılar oldu. İlk yarı vurduğumuz top orta sahaya gelmiyordu. Rüzgârdan dolayı oyun bizim kontrolümüz altındaydı. Futbolcularım çok uğraştı ve 3 puan almaya hak kazandı. Skor almak o maçı geçtik.  8-9 haftalık periyot var kazanamayan takımdık. Sivas Belediyespor maçı geride kaldı. Önümüzdeki Amedspor maçı var. Her iki takımın da puana ihtiyacı var. 3 puanı almak için sahaya çıkacağız. Çünkü kalan maçlar zor maçlar olacak. Deplasmanlardaki maçlarımız ligin alt sırasında olan takımlar. Saha avantajını kullanmaya çalışacaklar. Onlar avantajlı ama biz de avantajı hanemize yazabilmemiz için sahamızda oynayacağımız maçları mutlaka kazanmalıyız” dedi.

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

İki maçı alarak puan sıralamasında üst sıralara çıkmak istediklerini belirten Balan “Her maç, final niteliğinde. Tecrübeli ve yetenekli bir ekibim var. Oyuncularım, görevlerini yerine getiriyor. Genç arkadaşlara da şans veriyoruz. Genç oyuncular dolu dolu oynuyor. Daha hareketli oynuyor. Yetenekli, tecrübeli ve genç futbolcularımızla bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Ben takımıma güveniyorum, taraftar da bize güvensin” dedi.

SEVENLERİMİZİ UTANDIRMAYAN BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Balan “Birbirimize daha sıkı kenetlenelim.  Bizi bizden başka düşünecek kimse olmaz.  Bu liglerde kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Amedspor maçına konsantre oluyoruz. Bizi izleyenleri ve sevenlerimizi utandırmayan bir futbol oynayacağız.  Batmanın kazanması için her şeyi yapacağız. Her iki takım için de önemli bir karşılaşma olacak. Sahada iyi mücadele eden ve maça iyi konsantre olan takım kazanacaktır. Taraftarlarımızdan ricamız Petrolspor’u 90 dakika centilmenlik çerçevesinde desteklemeleri ve 12. adamlık görevlerini yapmalarıdır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete