GÜNDEM

“Kendime ve ekibime güveniyorum”

8 Ekim’de yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde başkan adayı olan İş İnsanı Celil Demir, basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevapladı.

“Kendime ve ekibime güveniyorum”
25-09-2022 15:44
25-09-2022 15:45
Google News

“SEÇİMİN KAZANANI BATMAN OLACAK”

Basın açıklamasında konuşan Demir “Batman için ne gerekiyorsa biz varız. Ekibimizle beraber her türlü desteğe hazırız. BATSO seçimleri siyasi bir seçim değildir. Önümüzde Batman iş dünyası için son derece önemli bir seçim var. Bu seçimin sanayicilerimizin sorunları ve Batman sanayisinin gelişmesi dışında başka bir gayesi yoktur. Seçime artık sayılı günler kaldı. Her üyenin, iradesini sandığa yansıtmasını istiyoruz. 7 grupta da nitelikli ve güçlü adaylarla seçime gidiyoruz. Tek hedefimiz var, BATSO üyelerimize ve Batman Halkına hizmet etmek” dedi.

“DİNAMİZM YARATNAYI HEDEFLİYORUZ”

Basın açıklamasında konuşan 6. grup adayı Murat Ekinci “BATSO’nun bir bütçesi var ve bu bütçeyi doğru kullanmak gerekiyor. Şuanda Batman’daki yatırımcıların en büyük problemi güven ortamının olmamasıdır. Batman’da şuanda bir sağlık turizmi var. Güvenilir ortamı oluşturduktan sonra bunu bütün alanlara yaymayı planlıyoruz. Ayrıca gerek Arapça gerekse İngilizce dil kursları vermeyi planlıyoruz. Daha efektif ortamlar için bunları planlıyoruz. Eğer kazanırsak herkesi anlayabilmek için platformlar oluşturacağız. Bu platformları çok aktif bir şekilde kullanacağız. Bir dinamizm yaratmayı hedefliyoruz. Önce sorunları tespit edip, daha sonra bu sorunların üzerine gitmeyi hedefliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?