GÜNDEM

KENT, KADİFELERLE SÜSLENECEK

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin çeşitli yerlerindeki kavşak ve göbeklerde 200 bin adet mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarına başladı.

KENT, KADİFELERLE SÜSLENECEK
17-04-2015 20:30
Google News

Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Eş Başkan Yardımcıları M. Ali Nasıroğlu ve İdris Ekmen, refüj, kavşak ve göbeklerde yürütülen çalışmaları yerinden denetledi. Turgut Özel Bulvarı birinci ve ikinci etap refüj, ağaç dibi ve aydınlatma direği refüjlerinin çiçeklerle donatıldığını belirten Eş Başkan Özdemir, çiçeklendirme çalışmalarının, kentin bütün kavşak ve göbeklerde de aynı şekilde devam edeceğini dile getirdi.

KENT VİNKA VE KADİFELERLE SÜSLENECEK

Ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının yanı sıra sulama sistemlerinin de gözden geçirileceğini belirten Özdemir “Çalışma sezonun başlamasıyla birlikte bir kent için hayati önemde olan alt ve üst yapı faaliyetleri kadar, kent estetiğini de aynı şekilde önemseyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Ekiplerimiz 200 bin adet çeşitli renklerde vinka ve kadife türünden çiçek ekimin başladı. Batman’ın iklim şartlarına ve toprak yapısına uygun ve dayanıklı olmasıyla bilenen vinka, ipek,vapur dumanı, kadifeler aynı şekilde parklarımızda da ekilecek. Halkımızdan beklentimiz parklarımız ve yeşil alanlarımız kadar bu yeni çiçeklendirilen alanlarımızı da korumalarıdır” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete