GÜNDEM

KENT KONSEYİ’NİN İLK TOPLANTISI

Batman Kent Konseyi, ilk toplantısını Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) toplantı salonunda yaptı. Başkan Abdulkadir Demir’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü.

KENT KONSEYİ’NİN İLK TOPLANTISI
14-08-2020 17:38
Google News

 

BAŞKAN YARDIMCILARI SEÇİLDİ

Batman Kent Konseyinin  Başkan yardımcılıklarına Batman-Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ve Batman Siirt Muş Eczacı Odası Başkanı Adnan Bayhan, oy birliği ile seçildi. 

KENT KONSEYİNE YER ARANACAK
Toplantıda, Batman Kent Konseyi’ne yer tahsis edilmesi konusu tartışmaya açıldı. Batman Barosuna ait yerin kiralanması için Batman Barosu ile görüşme yapılması kararlaştırıldı. Başkan Abdulkadir Demir, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantılarının, her ayın ikinci haftası Perşembe Günü yapılacağını açıkladı. Başkan Demir, Kent Konseylerinin, merkezi yönetimin, yerel yönetimin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının ve sivil toplumun ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu, kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği ortak aklın ve uzlaşmanın esas olduğu bir demokratik yapı olduğuna vurgu yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete