GÜNDEM

KENT KONSEYİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

4 yıldır çalışmalarına ara verilen Batman Kent Konseyi, uzun bir aradan sonra Batman’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra dernek, oda, vakıf ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla toplandı.

KENT KONSEYİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
23-12-2019 20:23
Google News

Batman Barosu konferans salonunda yapılan toplantıya, Batman Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Batman’da faaliyet gösteren oda, dernek, vakıf, STK temsilcileri ile mahalle muhtarları katılım gösterdi.

Batman Kent Konseyi toplantısında söz alan katılımcılar; uçak sefer sayıları, ulaşım sorunu, İluh Deresi, Batman Çayı Islah Projesi, eğitim, sağlık ve işsizlik olmak üzere birçok konuda kentin sorunlarını dile getirerek bu sorunların çözümü konusunda ortak hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

184 üyesi bulunan Kent Konseyi, salt çoğunluk sağlanamadığı için, 1 başkan ve 2 üyeden oluşan divan kurulu seçimi, çalışma yönergesinin görüşülmesi ve oylanması, 1 başkan 2 üyeden oluşan tasnif kurulunun seçimi, kent konseyi başkanının seçimi, kent konseyi yürütme kurulu seçimi için 29 Aralık 2019 pazar günü saat 10.00’da Batman Barosu toplantı salonunda olağanüstü olarak tekrar toplanacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete