SİYASET

KENTİN 5. MİLLETVEKİLİ BATMAN’A GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve Parti Meclisi Üyesi Ahmet Caner Yenidünya, iki günlük program kapsamında Batman’a geldi.

KENTİN 5. MİLLETVEKİLİ BATMAN’A GELDİ
28-04-2016 22:17
Google News

İl Başkanı Adnan Yaşar tarafından karşılanan Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve Parti Meclisi Üyesi Ahmet Caner Yenidünya, Batman’a geliş amaçları hakkında basına bilgi verdi. Milletvekili İnönü Tümer, partisince Batman’ın fahri milletvekili olarak görevlendirildiğini belirterek “Seçim bölgem Adana olmasına rağmen partimizin görevlendirmesiyle Batman ilinin sorunları ve halkın beklentileriyle ilgileneceğiz” dedi. CHP’li Heyet, basın mensuplarıyla yaptıkları toplantının ardından bazı vatandaşların evine taziye ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra İnsan Hakları Derneği (İHD) Başkanı Mehmet Bağatır ile bir araya gelen CHP’li Heyet, bölgede yaşanan olaylarla ilgili değerlendirme yaptı.

“BİZ ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEMİYORUZ”

Batman Belediyesi’nde Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ve Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar tarafından karşılanan CHP’li Heyet, kentle ilgili bilgi aldı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmalarına rağmen görev başında olduklarını söyleyen Eş Başkan Sabri Özdemir, haklarında muhabbet hapis istemi olduğunu hatırlatarak “Bizi, ülkeyi bölmekle suçluyorlar. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz. Biz ülkeyi bölmek istemiyoruz. Biz demokratik bir yaşam istiyoruz” dedi.

PETROL İŞ VE BATSO’YU ZİYARET ETTİLER

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve Parti Meclis Üyesi Ahmet Caner Yenidünya, Belediye ziyaretinin ardından Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir ve Petrol-İş Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz’u da ziyaret etti.

EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında Emekliler Derneği’ne giden CHP’li Heyet, Başkan Hüseyin Ekmen tarafından karşılandı. Derneğin çalışmaları ile ilgili bilgi alan CHP’li İnönü Tamer ve Caner Yenidünya, emeklilerin sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu. CHP Heyetinin ziyaretleri bugün de devam edecek. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete