GÜNDEM

KERAMİKA, ARTIK BATMAN’DA

Kalitesi dünyaca tanınmış Kütahya Porselenler, Keramika’da Batmanlılarla buluştu.

KERAMİKA, ARTIK BATMAN’DA
07-11-2016 22:40
Google News

Keramika’nın yemek, tatlı, kahvaltılık ve çeyizlik takımları, kaşık, çatal ve bıçak takımları, baharatlık ve peçetelikleri, çay-kahve takımları, kupa ve demlikleri ile özel takımları, İşletmeci Elif Gencarsali’ye ait mağazada uygun fiyat ve indirimlerle satışa çıkıyor.

Turgut Özal Bulvarı Batman Park AVM karşısı Soraçan Mağazası arkasında 2 ay önce açılışını gerçekleştiren Keramika, kalitesi dünyaca kanıtlanmış Kütahya Porselenlerini, Batmanlıların ayağına getirdi. Batman’da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen İşletmeci Elif Gençersali “Kütahya Porselen markasının bütün tabak, çanak, çatal, kaşık ve bıçak takımları ile 2 ay önce hizmete merhaba dedik. Dünyaca kalitesi kabul edilmiş takımlarımız, şık ve modern setlerimiz, uygun fiyat ve indirimlerle mağazamızda satışa sunulmaktadır” dedi.

KADIN İSTİHDAMINI DESTEKLİYORUZ

Keramika olarak kadın istihdamını desteklediklerini söyleyen Gençersali “Zücaciye sektöründe faaliyet gösteren Keramika, rengârenk mutfak eşyaları ile bayanların en çok tercih ettiği markalardan biri. Henüz 10 yıllık bir geçmişi olan firmanın personel kadrosunun yüzde 40’ını kadınlar oluşturuyor. Kadına değer evren Keramika’yı Batmanlı hanımların hizmetine sunduk. Yeni evlenen ya da evini yenileyen kadınlarımızı Keramika’ya bekliyoruz” dedi. Gençersali, 0532 490 63 35 no’lu hattan da kendilerine ulaşılabileceğini söyledi. (

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete