GÜNDEM

“KESİNTİLERİN SEBEBİ BORCUNU ÖDEMEYEN ABONELER”

“KESİNTİLERİN SEBEBİ BORCUNU ÖDEMEYEN ABONELER”

“KESİNTİLERİN SEBEBİ BORCUNU ÖDEMEYEN ABONELER”
28-08-2014 19:41
Google News

Dicle Elektrik (Dedaş) Sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, son günlerde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hizmet verdikleri 6 kentte tüketilen elektriğin Türkiye ortalamasının 2.2 katı olduğuna dikkat çeken Üstün “Yaşanan kesintilerin sebebi aşırı tüketim ve borcunu ödememekte ısrarcı olan abonelerimizdir” dedi.

HARCANAN ELEKTRİĞİN KARŞILIĞI ÖDENMELİ

Son günlerde yaşanan kesintilerle ilgili açıklamalarda bulunan DEDAŞ Sözcüsü Üstün, özelleştirme sonrası güncel borçlarla ilgili olarak defalarca kampanya düzenlediklerini fakat bazı bölgelerde beklenen ilgiyi göremediklerine dikkat çekerek “bölgeye daha kaliteli hizmet vermek amacıyla birçok kampanya düzenledik. Fakat bazı bölgelerde ödeme alışkanlığı henüz oluşmuş değil. Bölgeye daha kaliteli hizmet verebilmemiz için harcanan elektriğin karşılığının ödenmesi gerekiyor” dedi.

ÖZELLEŞTİRME SONRASI 97 MİLYON TL YATIRIM

Üstün, açıklamasının devamında “Bugün için elektrik kesintilerinin sebebi, aşırı tüketim ve borcunu ödemeyen abonelerdir. Borcunu ödemeyen abonelerimizin elektriği kesiliyor. Harcanan enerjinin karşılığının alınmaması halinde bundan sonraki süreçte de kesintiler kaçınılmaz olacaktır. Özelleştirme sonrası bölgeye 97 Milyon Tl’lik yatırım gerçekleştirdik” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete