GÜNDEM

KESİNTİNİN ZARARI 2 MİLYON LİRA

Türkiye genelinde yaşanan 8 saatlik elektrik kesintisi nedeniyle Batman’da bulunan 18 bin esnaf zarar gördü. Zararın 2 milyon lira olduğu ifade edildi.

KESİNTİNİN ZARARI 2 MİLYON LİRA
02-04-2015 20:09
Google News

Kesinti nedeniyle hayat, durma noktasına geldi. Özellikle Organize Sanayi Bölgesinde dev makineler durdu. İşçiler çalışamaz hale geldi. Sadece bir gün için 2 bin milyon lira zararın meydana geldiğini ifade eden Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara “Türkiye’de 8 saat süren elektrik kesintisi Batman’da bulunan esnafımıza da zarar verdi. Batman tekstil alanında çok gelişmiş bir il. Elektrik kesintisiyle birlikte tekstil alanları durdu. Özellikle Organize Sanayi Bölgesinde büyük bulunan ağır makineler zarar gördü gün boyu çalışmadılar. Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık düzeyinde elektrik kesintisiyle ilgili halka doğru bilgi verilmesini istiyoruz” dedi.

ESNAFIN ZARARI KARŞILANSIN

Batman’da sicile kayıtlı 15 bin esnafın olduğunu belirten Kara “Batman’daki esnafımızın 2 milyon lira zararın olduğunu biliyoruz ve bu zararın karşılığı ne olursa olsun karşılanmasını istiyoruz çünkü ortada bir mağduriyet söz konusu” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete