SPOR

KIRMIZI BEYAZ ANALİZ-5

Bu sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Petrolspor’un yaptığı iç ve dış transferleri analiz edeceğiz. Hazırlayan: Harun Katmaz

KIRMIZI BEYAZ ANALİZ-5
10-09-2020 19:12
Google News

 

Kırmızı – Beyazlı ekibimiz 19 Eylül’de başlayacak ligler için TPAO tesislerinde çalışmalara başladı.  Petrolspor bu güne kadar İç transferde Umut Çakar, Okan Toprak, Aydın Arslan, Hüseyin Elma, İbrahim Yakut İnal, Emre Kars ve Mesut Saray olmak üzere 7 futbolcu ile yeniden sözleşme imzaladı. Dış transferde ise Emre Aydın, Veysel Karadağ, Celal Geyik, Hüseyin Çiray, Serhat Özyılmaz, Hüseyin Ergenç, Nesip Özel, Gökdeniz Varol, Özgen Erdem, Muhammed Ali Kol, Berkant Şahin Kök, Abdulsamet Kırım, Anıl Özeri, Burak Özsoy, Evren Kilarci ve Akın İsmail Köroğlu olmak üzere 16 futbolcu renklerine bağladı. Bu yıl alt yapıdan Merdan Kınış’ı da kadrosuna katan kırmızı Beyzalı ekipte şu anda 24 futbolcu var.  Petrolspor yönetimi son olarak iyi bir santraforu renklerine bağlayıp, transfer dosyasını kapatacak. 

Spor adamı Harun Katmaz’ın kaleminden yapacağımız analizi okumanızı, takım ve futbolcular hakkında ön görünüzün olmasına vesile olacaktır.

SERHAT ÖZYILMAZ
Mevkii : Sağ sol açık (forvet)

Geldiği Takım : Kestelspor
Geçtiğimiz sezonu Antalya'nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kestelspor'da geçiren ve burada şampiyonluk yaşayarak 3.Lig'e yükselen kadroda yer alan Serhat Özyılmaz 2020-2021 sezonu için  Petrolspor'la yeniden anlaştı.
Orta sahanın her iki kanadının yanı sıra forvet bölgesinde de görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncu 
Geçen sezon bölgesel ligde Kestel formasıyla 22 hafta süren ligde 16 maçta forma giydi ve rakip ağlara sadece 3 gol gönderebildi. Futbola 2008 yılında Beşirispor'da başlayan Serhat daha sonra Sarıkamış Belediyespor'a oradan ise 1955 Batman Belediyespor'a transfer oldu.  Turuncu mavili ekipte gösterdiği başarılı performansla 2016-2017 sezonunda kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atarak Petrolspor'la profesyonel lige adım attı. Petrolspor'da görev yaptığı 3 sezonda 66 maçta 9 gol kaydeden Özyılmaz inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Çok koşan ve mücadele eden Serhat, zaman zaman yaşadığı final paslarında ki tercih ve zamanlama sorunlarının yan sıra son vuruşlara biraz daha çalışıp düzeltebilirse kırmızı beyazlı ekibimize daha yararlı olacak. Umarım önünüzde ki sezon daha çok çalışarak forma giyer, bize ve kendisine güvenerek yeniden kırmızı-beyazlı formaya kavuşturanlara iyi bir Serhat izlettirir.

EMRE KARS
Mevkii : Stoper

Geldiği Takım : İç Transfer
Geçtiğimiz sezon başı Erokspor'dan transfer edilen 22 yaşında ki genç stoper Sakaryaspor alt yapısında yetişerek Tekirdağspor'da profesyonelliğe ilk adımını attı ve burada 29 maçta forma giyme başarısı göstererek 2 gol kaydetti.
Daha sonra ki 2018-2019 sezonunu Turgutluspor ve Erokspor'da geçiren 22 yaşında ki genç savunmacı geçtiğimiz sezon Petrolspor'a transfer olup 19 maçta forma giymişti.
Savunmada Evren Kilarci ve Kadri Bilimlier arasında forma savaşı verecek olan genç oyuncu daha çok alternatif olarak kadroya dahil edildi.


İBRAHİM YAKUP İNAL
Mevkii : Sağ bek
 
Geldiği Takım : İç Transfer
Futbola 2010 yılında Tüpraşspor alt yapısında başlayan 1997 Batman doğumlu genç sağ bek yeteneği ile Kayserispor Coca Cola Elit Akademi U16 Ligi takımına transfer oldu ve ilk sezonunda 10 maçta görev yaptı.
Daha sonra sırasıyla Petrolspor A2 Gaziantep Futbol Kulübü AŞ, Şanlıurfaspor U21 takımlarında görev yaptıktan sonra 2017 sezonunda Petrolspor'umuza dönüş yaparak profesyonel hayatına ilk adımını 20 yaşında atmış oldu.
Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Ahmet Yavuz'un sık sık forma şansı verdiği İnal, yüksek top tekniği, mücadeleci yapısıyla kırmızı beyazlı ekibimiz adına gelecek vadeden önemli isimlerden biri olacağı sinyallerini verdi. Umarım 23 yaşında ki savunmacı önünüzde ki sezon ekstra çalışarak fizik anlamında kendini daha çok geliştirir görev ve maçlarda savunmadaki görevinin yanı sıra özellikle hücumda ataklara cesurca katılır bindirmeleri yapacağı isabetli ortalar yani final paslarıyla asistleri bol bir sezonu geride bırakarak takımımıza maksimum katkı sağlar.

Yarın Hüseyin Ergenç - Aykut Sevim ve Teknik Direktör Özgür Vurur

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete