ASAYİŞ

KIRMIZI IŞIK İHLALLERİ KAMERADA

Emniyet, elektronik denetim sistemlerinin veya trafik görevlilerinin bulunmadığı kavşaklarda sürücüleri denetledi. Denetimlerde, kırmızı ışık ihlalleri kameralara saniye saniye kaydedildi.

KIRMIZI IŞIK İHLALLERİ KAMERADA
15-12-2020 15:29
Google News

 

KURAL İHLALLERİ, KAMERALARA KAYDEDİLDİ
Sürücülerin, trafikte dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanmaları nedeniyle tehlike ve uyarı işaretlerine duyarsız kaldıkları, şerit izleme, takip mesafesi ve kavşak kurallarına uymamaları nedeniyle kazaya karıştıkları, elektronik denetim sistemlerinin veya trafik görevlilerinin bulunmadığı kavşaklarda kırmızı ışık ihlali yaptıkları gözlemlendi. Trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla, 11 Aralık’ta sivil ve resmi ekiplerimizin katılımıyla trafik ışık ve işaret ihlallerine yönelik ülke genelinde eş zamanlı özel denetim gerçekleştirildi.

8 BİN 291 KURAL İHLALİ TESPİT EDİLDİ
Yapılan denetimlerde 5 Bin 476 sürücünün kırmızı ışık kural ihlali yaptığı, 490 sürücünün trafik işaret levhaları ve yer işaretlemelerine uymadığı tespit edildi, 214 araç trafikten men edildi, 12 sürücü belgesi geçici olarak geri alındı, Toplam 8 Bin 291 trafik kural ihlali tespit edilerek cezai işlem uygulandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete