GÜNDEM

KIRŞAN’A YENİ GÖREV, UMREK ÜYESİ OLDU

Batman’ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Hemşehrimiz İbrahim Halil Kırşan, Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyeliğine atandı.

KIRŞAN’A YENİ GÖREV, UMREK ÜYESİ OLDU
12-10-2020 17:25
Google News


UMREK, REZERV RAPORLAMA İŞİ YAPIYOR
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü uhdesinde 2016 yalında kurulan UMREK, Türkiye’nin madencilik alanında uluslararası standartlarda kabul görmüş rezerv raporlama sistemini düzenliyor. UMREK standartlarında rapor hazırlayan maden ruhsat sahipleri, madenlerini ekonomiyi kazandırmak için gerekli finansmanı bankalardan bu rapor sayesinde sağlarken, UMREK koduna sahip raporlar borsa ve finans kuruluşları tarafından geçerli sayılıyor.

KIRŞAN, UMREK ÜYESİ OLDU
30 yıllık bürokratik başarılı bir geçmişe sahip olan Hemşehrimiz Kırşan, Kamuda Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı, Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü, tta Gayrimenkul A.Ş Genel Müdürlüğü ve MTA Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli üst düzey görevlerde bulunduktan sonra 4 sene önce aldığı teklif üzerine kendi isteğiyle emekli olup özel sektöre geçmişti. Kırşan, yakın bir zamanda özel sektördeki görevinin yanısıra TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanlığı görevini de üstlenmişti. Kırşan UMREK Üyeliği görevini 3 sene sürdürecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete