SİYASET

KIRŞAN; “BATMAN’A HİZMET YOLUNDA, İDEALLERİM VAR”

AK Parti Batman milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Kırşan, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’da görüşmelerini sürdürüyor.

KIRŞAN; “BATMAN’A HİZMET YOLUNDA, İDEALLERİM VAR”
15-03-2015 20:32
Google News

Kırşan, siyasete girme kararı alırken üstlendiği bütün görevleri büyük bir sorumluluk duygusuyla yerine getirdiğini ifade ederek, “çalışkanlığım, azmim ve gayretimle yaptığım bütün görevlerimde başarımla kendimi kanıtladım. Batman’a hizmet bütün makamların üzerindedir şiarıyla görevlerimden istifa ederek siyasete atıldım. Siyaset; milletten bir şey alma değil, millete güç verme yeri olarak görüyorum.” dedi.

“Yeni dönemde AK Parti Batman Milletvekilleri arasında benim gibi üst düzey görevlerden bulunmuş bir bürokrat da olmalı.” düşüncesinden hareket ettiğini belirten İbrahim Halil Kırşan siyasette “ille de adaylık” gibi bir hırs ve ihtirasla girmediğini ifade ederek şöyle dedi;

“şimdiye kadar idare ettiğim kurumlarda kendimi fazlasıyla kanıtladım. Birçok ödül alarak başarılarımı taçlandırdım. Bana en önemli özelliğim nedir diye sorsalar “Dürüst olmak, çalışkan olmak, gayretli ve azimli olmaktır” diye yanıtlarım. Siyasete girme kararı alırken de bu özelliklerime güvendim. Başarısını kanıtlamış, deneyimli bir bürokrat olarak tecrübelerimi, bilgi ve birikimlerimi Batmanımızın yararına sunmak istiyorum.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete