SİYASET

KIRŞAN, ÇİFTAY MADEN VE ENERJİ BÖLÜMÜNÜN BAŞKANI OLDU

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, emekliliğinin ardından Çiftay Topluluğu’nun Maden ve Enerji Bölümü’nün Yürütme Kurulu Başkanlığını üstlendi.

KIRŞAN, ÇİFTAY MADEN VE ENERJİ BÖLÜMÜNÜN BAŞKANI OLDU
20-07-2016 20:37
Google News

Başkent Doğalgaz’ın Genel Yönetmeni ve Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığını yapan Kırşan, emekliliğinin ardından Merkezi Ankara’da olan ve ülke genelinde maden, enerji, turizm ve inşaat işkolunda yatırımları olan Çiftay Topluluğu Madencilik ve Enerji Bölümü’nün Yürütme Kurulu Başkanlığına atandı.

HAYATININ 30 YILI, ÜST DÜZEY BÜROKRATİK GÖREVLERDE GEÇTİ

Derin bir deneyim ve tecrübeye sahip olan Kırşan, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Maden Bölümü’nden mezun olduktan sonra MTA Genel Müdürlüğü’nde Mühendis, Daire Başkanı ve Genel Yönetmen Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Başkent Doğalgaz Genel Yönetmeni olarak atanan Kırşan, daha sonra Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Başkentgaz’ ı özelleştirdikten sonra Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra eski unvanı Tekel olan TTA Gayrimenkul A.Ş. Genel Yönetmenliğini de yapan Kırşan, 30 yıllık kamu görevinin yarıdan fazlasını üst düzey bürokratik görevlerde geçirdi. İbrahim Halil Kırşan, özel iş kesimlerinden gelen iş teklifini kabul ederek 15 Temmuz 2016 tarihinde kendi isteğiyle emekliye ayrılmıştı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete