SİYASET

KIRŞAN’DAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Batman Milletvekili aday adayı olan İbrahim Halil Kırşan, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

KIRŞAN’DAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
01-09-2015 20:56
Google News

AK Parti’den daha önce Batman Milletvekili aday adayı olan Batmanlı Hemşerimiz Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan; Gerek ailem, gerekse bana gönül vermiş dost, arkadaş ve Batman’lı hemşerilerim ile yaptığım istişare ve görüşmeler sonucunda 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimlerde aday adayı olmayacağını belirtti.

Kırşan, “Siyaset ve bürokrasi diğer alanlar gibi ülkemize ve milletimize hizmette birer araçtır. 1 Kasım seçimleri vesilesiyle tercihini siyasetten yana kullanan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

BATMANLILARIN HİZMETİNDEYİM

Batman’a her zaman tutku ile bağlı olduğunu ifade eden Kırşan, “Gerek güzel ülkeme gerekse de güzel memleketim Batman’a olan ilgim, sevgim ve tutku ile bağlılığım hiç azalmadan devam etmektedir. Duamız yüce Allah’ın takdiri ve yapacağımız çalışmalarla Batmanımızı ve Türkiye’yi güçlü yarınlara taşıyacak güzel işlere imza atmaktır, bunun için çok çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Batman’a hizmet noktasında her türlü eylem ve aktivitenin içinde yer alacağım.” diye konuştu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete