GÜNDEM

KIRŞAN’DAN BATMAN STANDINA ZİYARET

KIRŞAN’DAN BATMAN STANDINA ZİYARET

KIRŞAN’DAN BATMAN STANDINA ZİYARET
05-12-2014 20:29
Google News

Özelliştirme İdaresi Genel Müdürü Batmanlı İbrahim Halil Kırşan, İzmir fuarına katılan Batman standını ziyaret etti. Batman’ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; “Batman standını İzmir’de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de İzmir’dir. Bir çok yabancı ülkeden de fuara katılım sağlandı. Bu tür fuarları önemsiyorum. Standımızda Batman’ın bal, ceviz, beni (sucuklu ceviz), kuru üzüm ve diğer yöresel ürünleri gelen misafirlerin memleket hasretini damak tadıyla gidermeleri gözden kaçmıyor. Gelen misafirlerin özellikle Sason balından Gercüş’ün de benisinden duydukları damak zevkini dile getirmeleri ayrıca gurur verici.” Öte yandan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, gelen misafirlere Batman ve ilçelerinden getirilen ürünlerden hediye paketleri ziyaretçilerin takdirini kazandı.

BATMAN-RİZE DOSTLUĞU

Batmanlı Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, İzmir fuarında Rizeli Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca’la Batman-Rize dostluğunu pekiştirdi. Batman ve Rize standlarını ziyaret eden Vali Yardımcısı Aygöl; “Rizeli Hasankeyf Kaymakamımız Temel Ayca’nın çalışmalarını takdirle izliyorum. Bu yıl Hasankeyfspor’u Rize’de ağırladık. Gençlerimizi ziyaret edip yanlarında olduk. Rize’de görev yapmaktan dolayı memnunum” dedi. Hasankeyf’te kalmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Temel Ayca; “Batman ve Hasankeyf’i çok seviyorum. Rize’de de Batmanlı bir Vali Yardımcısının olmasından dolayı da memnunuz. Batman ve Rize arasında güzel dostluklar kurulmuş durumda” diye konuştu.

BATMAN STADINDA FARKLI BİR KARE

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılan Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün standı ilgi gördü. Standında önünde bulunan dünyadaki ilk buğday dövmesi figürü ile figürün önünde oynayan bir çocuğun karesi gazeteci Hasan Göker’in objektifine böyle yansıdı. Figür, fuarın ziyaretçileri tarafından da büyük bir merakla izlendi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete