GÜNDEM

Kırşan, Maden Fuarına katıldı

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyesi Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, İstanbul’da düzenlenen Madencilik Fuarı ile Cevher Hazırlama Sempozyumuna katıldı.

Kırşan, Maden Fuarına katıldı
20-12-2022 15:30
20-12-2022 15:32
BATMAN
Google News

Çiftay Danışma Kurulu Üyeliğinin yanısıra Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfında Genel Sekreterlik görevini de yürüten Kırşan, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen Maden Türkiye Fuarına katıldı. 20.000 metrekare alanda 5 ayrı salonda düzenlenen ve madencilik sektöründe kullanılan makinaların sergilendiği maden makinaları fuarına ülkemizdeki çok sayıdaki şirketin yanısıra 34 ayrı ülkeden birçok firma katıldı.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Şeref Kalaycı’nın açılışını yaptığı Fuar açılışına kamu kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

Madencilik sektöründe üstlenmiş olduğu görevleri sorumluluk bilinci ile yerine getiren ve sektörde düzenlenen birçok etkinlikte adından söz ettiren hemşehrimiz Kırşan, TÜYAP Palas Otelde Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı ile İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 17.Uluslararası Cevher Hazırlama Sempozyumuna da katıldı. Sempozyum kapsamında düzenlenen kömür oturumuna da başkanlık eden Kırşan, Sempozyum Gala Gecesine de katılarak sponsor firmalara plaketlerini takdim etti.

Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren hemşehrimiz Kırşan, bilindiği gibi kamuda üstlendiği üst düzey görevlerle ilimizin yetiştirdiği önemli bürokratlar arasında gösteriliyor. Kırşan halen özel sektördeki üst düzey görevi ve sivil toplum kuruluşlarındaki aktif çalışmalarıyla başkent Ankara’da yaşamını sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete