GÜNDEM

KIRŞAN, MEMLEKET TURUNDAYDI

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyesi Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, hafta sonunu memleket ziyaretiyle geçirdi.

KIRŞAN, MEMLEKET TURUNDAYDI
13-12-2022 10:15
12-12-2022 15:43
BATMAN
Google News

ÜNİVERSİTEDE YÜRÜTÜLEN AKADEMİK ÇALIŞMALARI TAKDİR ETTİ

Kırşan, hafta sonu geldiği memleketi Batman’da yoğun ziyaret turu gerçekleştirdi. Fırsat buldukça memleketi Batman’da temaslarda bulunan Kırşan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu, Batman Üniversitesinde yürütülen akademik çalışmaları ve enerji başta olmak üzere farklı alanlarda yapılan etkinlik ve aktiviteleri yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını belirterek kendisine bir görev düşerse her konuda yardımcı olacağını ifade etti.

BAŞSAVCIYLA GÖRÜŞTÜ

Kırşan, memleket turunda Batman Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Murat Şahingöz’e de tebrik ziyaretinde bulundu. Başsavcı Şahingöz ile görüşen Kırşan, Ankara’da yaşamını sürdürmesine rağmen güne Batman haberleriyle uyandığını ve memleketi Batman’da her gelişmeden an be an haberdar olduğunu belirtti. Başsavcı Şahingöz, ziyaretinden ötürü Kırşan’a teşekkür etti.

“BEŞİRİ’DE GÖZLE GÖRÜR GELİŞMELER YAŞANIYOR”

Batman’ın Beşiri İlçesi Belediye Başkanı Sait Karabulut’u ziyaret eden Kırşan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede gözle görülür bir gelişme yaşandığını kaydeden Kırşan, ilçenin gelişmesi için emeği geçenlere teşekkür ederek ilçede doğalgaz kullanımının yaşam konforunu yükselttiğini belirterek doğalgazın ilçede kullanılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

MEMUR SEN’E TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Memur-Sen Başkanlığına seçilen Şeyhmus Önlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kırşan, üyeleri için aktif çalışma yürüten sendika yönetimi ve üyelerini tebrik ederek İlimizin en fazla üyesine sahip olan sendikanın Batman’ın sivil toplum örgütlerine güç kattığını ifade etti.

EVRENSEL YAŞAM DERNEĞİNİN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİ

Batman Evrensel Yaşam Derneği Başkanı Zühre Avcı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Kırşan, derneğin çalışmaları hakkında bilgi edinerek dernek tarafından yürütülen başta kişisel gelişim olmak üzere diğer faaliyetlerin çok kıymetli olduğunu söyledi.

 

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı ve Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyesi Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, memleketi Batman’da taziye ziyaretlerini de ihmal etmedi. Fırsat buldukça memleketi Batmanı ziyaret eden ve doğduğu topraklarla bağını hiç koparmayan Kırşan, sılayı rahimin önemine dikkat çekerek bu davranışın insanın ömrüne bereket kattığını ifade etti.

 

Yaşam Hastanesi Sahibi Mehmet Dinç’e, Ak Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner’e ve bir önceki dönem Kayseri Valisi Şeyhmus Günaydın’a taziye ziyaretinde bulunan Kırşan, kültürümüzde önemli bir yer edinen taziyelerin toplumumuzda birleştirici gücü olduğuna dikkat çekerek yaşanan acıların paylaşılarak hafiflediğini söyledi. Kırşan, ilçede ki aile büyüklerinin kabir ziyaretini yaparak ve büyüklerin hayır duasını alarak memleketi Batman’dan ayrıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?