SİYASET

KIRŞAN, MÜLAKATI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Kırşan, önceki gün mülakat için gittiği AK Parti Genel Merkezi’nde gördüğü yakın ilgi karşısında teşekkür etti.

KIRŞAN, MÜLAKATI DEĞERLENDİRDİ
11-03-2015 20:44
Google News

Aday adaylığı sürecinde il ve ilçe teşkilatlarında karşılaştığı yoğun ilgi Ankara kulislerinde de devam eden Kırşan’a diğer aday adaylarının ilgisi ve yakın markajı gözlerden kaçmadı.

Mülakat sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşan, “AK Parti’den aday adaylığı benim için onur, gurur verici bir olaydır. Batman’ın ekonomik, kültürel, sosyal, eğitim ve yaşam alanları ile ilgili eksikliklerini iyi biliyorum. Bürokrasideki tecrübelerimle bu eksiklikleri gelebiliriz. Batman’ı ve Batmanlıları biliyorum. Batman’ı ve Batmanlıyı kucaklayabilmek için öncelikle Batman’ı tanımak ve gereksinimlerini bilmek gerek. Biz gittiğimiz her yerde üstüne basa basa kardeşlik vurgusundan bahsediyoruz. Var olan kardeşliğimizi daha da güçlendireceğimizin sözünü veriyoruz. İnsanlar samimiyetimize, yaklaşımımıza inanıyor, güveniyor ve bende bu güveni boşa çıkarmayacağımın sözünü veriyorum. Allah’a hamdolsun, mülakatımız da güzel geçti ve takdir büyüklerimizindir. Tüm Batmanlı hemşehrilerimi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?