GÜNDEM

Kırşan, üst düzey ziyaretlerde bulundu

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı, Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyesi ve ÇİFTAY İcra Kurulu Başkanı Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, Ankara’da üst düzey ziyaretlerde bulundu.

Kırşan, üst düzey ziyaretlerde bulundu
13-07-2023 16:49
13-07-2023 17:36
BATMAN
Google News

BAKAN YARDIMCILARINI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Batman’ın başarılı bürokratlarından Kırşan, kabinede yapılan değişiklikler sonrası bakanlık düzeyinde tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi. Kırşan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Abdullah Erdem Cantimur, İlhan Hatipoğlu, Zekeriya Kaya ve Osman Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcıları Abdullah Tancan ve Nevzat Şatıroğlu ile bir araya gelerek yeni göreve gelmelerinden dolayı Bakan Yardımcılarını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

İKİLİ GÖRÜŞMELERDE EKONOMİ ENERJİ VE MADEN KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan ikili görüşmelerde Kırşan, Türkiye’nin ekonomi politikaları ile enerji ve madencilik sektörlerine ilişkin tecrübelerini paylaştı. Kırşan, sanayinin lokomotif sektörü olan özellikle madenlerden efektif bir şekilde yararlanıldığı takdirde ülkemizin cari açığının azaltılacağını ve ekonomik göstergelere olumlu etki yapacağını belirtti. Kırşan, ilgi ve alakalarından ötürü Bakan Yardımcılarına teşekkür etti. (Ömer Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete