EĞİTİM

KIRTASİYELER HAREKETLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yüz yüze eğitim duyurusundan sonra kırtasiyelerde okula dönüş hazırlıkları başladı, aileler çocuklarıyla kırtasiyelerin yolunu tuttu.

KIRTASİYELER HAREKETLENDİ
03-09-2021 10:11
BATMAN
Google News

Pandemi döneminde okulların kapanmasından dolayı ekonomik sıkıntı yaşayan kırtasiyelerde okul hazırlıkları başladı. Uzun bir aradan sonra yeniden okula başlayacakları için heyecanlı olan öğrenciler ise aileleriyle birlikte kırtasiyelerin yolu tuttu.

“HAFTASONU YOĞUNLUK BEKLİYORUZ”

Uzun bir süre aranın ardından yeniden okulların açılmasıyla birlikte heyecan yaşadıklarını belirten Bilim Kitap Kırtasiye İşletme Sahibi Veysi Güney, “Pandemi döneminde uzun bir süre ekonomik sorun çektik. Ama Yeni sezonda okulların açılmasıyla birlikte az da olsa bir hareketlilik yaşayacağız. Özellikle bu hafta sonu yoğunluk bekliyoruz. Biz Bilim Kitap Kırtasiye olarak geçen seneden stoklarımız olduğundan dolayı ürünlerimizde fiyat artışı yapmadık. Fiyatlarımız oldukça uygundur. Bizleri tercih eden müşterilerimiz avantajlı çıkacak. Bizlere 0555 079 72 21 numaradan ulaşabilirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete