GÜNDEM

Kitap dostları, Sonsöz’ün etkinliğinde buluştu

Batman Sonsöz Gazetesi, her yıl okur ve takipçilerinin katılımı ile düzenlediği geleneksel kitap okuma etkinliğini bu sene de gerçekleştirdi.

Kitap dostları, Sonsöz’ün etkinliğinde buluştu
26-10-2023 19:04
BATMAN
Google News

ETKİNLİK YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Gazetemiz Sonsöz, Batman Kitap Fuarı önünde kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, gençlik grupları, kadınlar, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Fuar girişinde yere serilen kartonların üzerinde kitap okuyan gruplar, etkinlikten sonra fuarı gezdi.

ETKİNLİĞE HER KESİMDEN KATILIM SAĞLANDI

Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, SGK İl Müdürü Aleattin Ökten, Demokrat Parti, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Yeniden Refah Partisi, Türkiye Emekliler Derneği, AK Parti Kadın Kolları, Sason ÇATOM’lu Kadınlar, British Kurs Merkezi, Uyuşturuyla Mücadele Derneği, Teknikerler Derneği, Bir Kalp Bin Umut Gönüllüleri, Sağlık ve Kültür Mahallesi  Muhtarları, Petrolkent Gençlik Merkezi, Engelli Dernekleri, AK Parti Hasankeyf Meclis Üyeleri, Batmanlı Yazarlar, lise ve ilkokullardan öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, Okumak Yaşamaktır mesajı verildi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, etkinliğe katılan kitap dostlarına teşekkür etti. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete