GÜNDEM

KIZILAY BAŞKANINDAN KANDİL MESAJI

Kızılay Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Mevlit Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, barış ve kardeşlik duygularına dikkat çekti.

KIZILAY BAŞKANINDAN KANDİL MESAJI
23-12-2015 19:51
Google News

Başkan Tezdiğ, mesajında “Bu mübarek gecede Peygamber Efendimizin örnek hayatının tüm yönlerini hatırlayarak, Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan bu mübarek gecenin bütün zenginliklerinden faydalanmalıyız. Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, kendimiz ve ailemizin yanı sıra şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, huzur dolu bir dünya dilemeliyiz. Mevlit Kandili, Peygamber Efendimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır” ifadelerini kullandı. 

KIZILAY'dan KANDİL LOKUMU...

Kızılay Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Mevlit Kandili nedeniyle camileri gezerek lokum dağıttı.

Kandile ilişkin yayımladığı mesajda barış ve kardeşlik duygularına vurgu yapan Başkan Tezdiğ “Bu mübarek gecede Peygamber Efendimizin örnek hayatının tüm yönlerini hatırlayarak, Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olan bu mübarek gecenin bütün zenginliklerinden faydalanmalıyız. Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, kendimiz ve ailemizin yanı sıra şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, huzur dolu bir dünya dilemeliyiz. Mevlit Kandili, Peygamber Efendimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?