BEŞİRİ

KIZILAY BEŞİRİ BAŞKANI’NDAN ANLAMLI ÇAĞRI

Eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle açıklama yapan Türk Kızılayı Beşiri Şube Başkanı Aslan Güvenç, mülteci ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapılması konusunda çağrıda bulundu.

KIZILAY BEŞİRİ BAŞKANI’NDAN ANLAMLI ÇAĞRI
30-09-2016 19:00
Google News

Başkan Güvenç, açıklamasında “İlçemizde barınan mağdur ve göç edip gelen ailelerin her zaman yanında olduk ve ihtiyaçlarını ve yardımlarımız aksatmadık. Eğitim ve öğretimin başlaması ile bu mağdur ailelere yardım eli uzatacak duyarlı vatandaşlarımızı bu iyilik kervanına bekliyoruz sakladığın senin değil, paylaştığın senindir” dedi.

YOKSUL AİLENİN BARINMA İHTİYACI KARŞILANDI

Mülteci olarak geldiği Beşiri’de barınacak yer bulamayan bir aileye, Beşiri Kızılay Şubesi, yardım elini uzattı. Başkan Aslan Güvenç’in girişimleri sonucu, ilçede ikamet eden Hatice Tarhan, yoksul aileye evini açtı. Tarhan’a teşekkürlerini ileten Başkan Güvenç “İlçemize iç göç sonucu gelen ailemize, barınma ihtiyacının karşılanması için girişimlerde bulunduk. Çabalarımıza, Hatice Teyzemiz yanıt verdi ve 2 katlı evinin bir katını, aileye açtı. Türk Kızılayı olarak Hatice Teyzemize teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete