GÜNDEM

KIZILAY’DA HEDEF BÜYÜDÜ…

“10 Milyon İnsana ulaşılacak”

KIZILAY’DA HEDEF BÜYÜDÜ…
23-05-2018 23:43
Google News

Bu yıl, Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım Kampanyası düzenleyen Türk Kızılayı, yurt içi ve yurt dışında yaklaşık 10 Milyon ihtiyaç sahibine yardım eli uzatmayı planlıyor.

HANE ZİYARETLERİ YAPILIYOR

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı, aşevlerinden yemek ve maddi destekte bulunacak olan Kızılay, Türkiye’nin dört bir tarafında titizlikli çalışıyor. Bu çalışmaların bir ayağı da batman’da yürütülüyor. Dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan, sadece kişinin ihtiyaç sahibi olup olmadığı gözetilerek, Batman Şubesi öncülüğünde ailelerin tespiti yapıldı. Hane ziyaretleri yapılarak, ailelere gıda yardımı yapıldı.

ZEKAT VE FİTRELER KIZILAY’A…

Kızılay, zekât, fitre ve fidyelere de aracılık yapıyor, bunun için hayırseverlere ulaşıyor. Hayırseverler adına zekât, fitre ve fidyeleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirten Türk Kızılayı Genel Merkez Üyesi Sabahattin Tezdiğ “Ramazan’ın bereketini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak, onların sofralarını da bereketlendirmek boynumuzun borcu. Ekiplerimiz dünyanın dört bir ucunda mazlumlara yardım için seferber oldu. Ben de bu çalışmaya destek vermek için hane ziyaretleri yapıyorum. Ziyaretlerim Ramazan Ayı boyunca sürecek. İnşallah bu Ramazan’da daha fazla insanın gönlünü kazanmak nasip olur. Bağışçılarımıza bu noktada teşekkür ediyorum. Veren el ile alan el arasında güvenli bir köprü olan Kızılayı tercih etmeleri hepimizi gururlandırıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete