TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kızılcık Şerbeti 47.Bölüm Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 47.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 19 Ocak Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Kızılcık Şerbeti 47.Bölüm Fragmanı
13-01-2024 18:06
13-01-2024 18:08
Google News

Dizinin son fragmanı sayfaya eklendi! Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizide neler yaşanacağını sık sık güncellediğimiz bu sayfadan öğrenebilir, en iyi tüyolara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Doğa’nın Pembe’ye açıktan savaş ilan etmesi evdeki herkesi şoke ederken, Fatih ve Doğa arasında büyük gerilime neden olur. Abdullah ve Alev birlikteliklerine sahip çıkmaya devam etseler de bu durum gün geçtikçe zor olmaktadır.
Doğa’nın Pembe’ye açıktan savaş ilan etmesi evdeki herkesi şoke ederken, Fatih ve Doğa arasında büyük gerilime neden olur. Doğa ilk hamle olarak Nilay’ı kendi yanına çekmeye çalışacak ancak Nilay Pembe annesinden vazgeçmeyecektir. Doğa yeni konumunu herkesin gözüne sokmak için Alev’i eve davet eder. Bunu gören Pembe artık büyük oynaması gerektiğine karar vererek Zülkar ve Nilay ile karşı atağa geçer.
Ünallar’ın şirketinde ise durumlar karışacak, Ömer ve iki yeğeni Abdullah’a karşı güç birliği yapacaktır.

Ömer, gece hayatında tanışıp birlikte olduğu kızı, iş yapacağı şirketin yetkilisi olarak karşısında görmesiyle hayatının şokunu yaşayacaktır.

Umut’un büyük hayallerle başladığı yeni iş hayatı görkemli bir açılışla başlayacaktır.

Abdullah ve Alev birlikteliklerine sahip çıkmaya devam etseler de bu durum gün geçtikçe zor olmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete