TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in Rolüne Geri Dönme İhtimali

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol değişikliği ve Settar Tanrıöğen'in geri dönme ihtimali hakkında heyecan verici gelişmeler

Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in Rolüne Geri Dönme İhtimali
19-04-2024 11:41
Google News

Her Cuma akşamı Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti, başrol değişikliğinin ardından ekran serüvenine hız kesmeden devam ediyor.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrılmasıyla yerine Ahmet Mümtaz Taylan getirilmiş ve izleyiciler tarafından da beğeniyle karşılanmıştı. Son günlerde Settar Tanrıöğen'in geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken Ahmet Mümtaz Taylan'dan açıklama geldi. Muhabir Online'a yaptığı açıklamada Taylan, 3. sezonda hangi Apo karakterinin yer alacağı konusunda bilgisinin olmadığını belirtti. Ayrıca, Settar Tanrıöğen'in istemesi halinde rolü geri teslim edeceğini de ifade etti. İzleyenler, Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti'ne geri dönme ihtimali hakkında heyecanla bekleyişini sürdürüyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde hangi Apo karakterinin yer alacağı ve Settar Tanrıöğen'in geri dönüp dönmeyeceği konuları büyük bir merakla takip edilmekte.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete