GÜNDEM

KLİMA TAMİRATI ONDAN SORULUR

Murat İlingi, Beşiri ve Batman’daki çalışma büroları ile klima bakım ve tadilatında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

KLİMA TAMİRATI ONDAN SORULUR
16-01-2017 17:44
Google News

Batman’da Aydınlıkevler Mahallesindeki Murat Soğutma adlı işyerinde hizmet vermeye devam eden Murat İlingi, klima bakım ve tadilatı için ihtiyaç duyulan yere en kısa sürede ulaşarak sorunun çözümünü sağlıyor. 22 yıldır bu sektörde hizmet verdiğini söyleyen İlingi “22 yıldır bu alanda hem Batman hem de Beşiri halkına hizmet veriyorum. Klima bakımı ve tadilatı konusunda tüm tecrübemle sorunların çözümünü sağlıyorum. Batmanlılar da klima bakımında hassas olmalıdır.

6 ayda bir klima bakımı yapılırsa, cihazın performansı yüksek olur. Özellikle klima yeterince soğutmuyor ya da ısıtmıyor şikâyeti ile karşılaşıyoruz.

Yazın arızalara yetişmek için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlar, klima bakımları için şimdiden bizi ararlarsa, hem sağlık açısından bir tehdidi ortadan kaldırmış olurlar hem de klimalarından istenen performansı almış olurlar” dedi. İlgin, kendilerine 0533 761 11 50 numaralı hattan ulaşılabileceğini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete