GÜNDEM

KMM, MEVSİMLİK İŞÇİLERİ KONUŞACAK...

KMM, MEVSİMLİK İŞÇİLERİ KONUŞACAK...

KMM, MEVSİMLİK İŞÇİLERİ KONUŞACAK...
06-02-2015 18:12
Google News

Batman Küçük Millet Meclisi (KMM), Şubat ayı “Ön Yargılar Giremez” toplantısını Pazar günü Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirecek.

Küçük Millet Meclisi tarafından gerçekleştirilecek olan toplantıda genelde “İslam ve Terör, Avrupa’da yükselen İslamofobi”, yerelde ise “Mevsimlik İşçiler Sorunu” konuları ele alınacak. Toplantının 13.00–16.00 saatleri arasında yapılacağını belirten KMM Girişimcisi Cuma Gülcü “2015'in ilk haftasında Charlie Hebdo mizah dergisine yapılan saldırı, geçmişte yaşanan 11 Eylül saldırıları ve 2014'te IŞİD ile başlayan saldırılar, İslamofobi tartışmalarını gündeme getirdi. Terör belli bir dine indirgenebilir mi? sorusunu toplantımızda ele alacağız.  Ayrıca yerelde büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan Mevsimlik İşçiler sorununu da ele alarak yaşanan sıkıntıları ve çözümlerini konuşacağız” dedi.

KATILIMIN YOĞUN OLMASINI İSTİYORUZ

Toplantıya katılımın yoğun olmasını isteyen Gülcü “Bir araya gelmeye, diyaloga, birbirimizi anlamaya, dinlemeye zemin hazırlamaya çalışan Batman Küçük Millet Meclisi, Batman’daki tüm sivil toplum kuruluşları ile seçilmişleri düzenli olarak bir araya getirmeye çalışan katılımcılığı esas alan bir oluşumdur. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızın, kanaat önderlerimizin, belediye başkanımızın, milletvekillerimizin, basınımızın değerli temsilcilerinin gerekli ilgiyi göstermelerini umuyoruz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete