GÜNDEM

KMM, YARIN TOPLANIYOR

KMM, YARIN TOPLANIYOR

KMM, YARIN TOPLANIYOR
02-01-2015 18:56
Google News

Batman Küçük Millet Meclisi (KMM) “ön yargılar giremez” toplantısı yarın (Pazar) 13.00–16.00 saatleri arasında Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

KMM Girişimcisi Cuma Gülcü, toplantıda “Devlet-Paralel Yapılar, Güvenlik ve Yargının Saygınlığı” ile yerelde “ Okulların ve Okul Kantinlerinin Temizlik ve Gıda Kalitesi Sorunu” konularının görüşüleceğini söyledi. Gülcü, açıklamasında “yerelde okullarda temizlik ve kantinlerde hijyen sorunu var mı? Çözümü nasıl olmalıdır? Bu konuda başta Milli Eğitim olmak üzere sorumlu kurumlar görevlerini yerine getiriyorlar mı? gibi başlıklarla sorunu irdelemeye çalışacağız. Bununla ilgili ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumlar da toplantıya davet edilmiştir” dedi.

HİÇBİR SOSYAL KESİMİ DIŞLAMIYORUZ

Gülcü, açıklamasının devamında “Bir araya gelmeye, diyaloga, birbirimizi anlamaya, dinlemeye zemin hazırlamaya çalışan Batman Küçük Millet Meclisi, Batman’daki tüm sivil toplum kuruluşları ile seçilmişleri düzenli olarak bir araya getirmeye çalışan katılımcılığı esas alan bir oluşumdur. Kimsenin eksikliğini hissetmek istemiyoruz. Toplantılarımızda her görüş değerlidir. Her görüş dinlenmeye değerdir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?