SPOR

Kocaeli Milli Takımı Trisome Oyunları İçin Son Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kocaeli milli takımı, Antalya'da düzenlenecek olan Trisome Oyunları için son hazırlıklarını sürdürüyor. İki kez Avrupa şampiyonluğu yaşayan milliler, şampiyonluk kupasını koleksiyonlarına eklemek istiyor.

Kocaeli Milli Takımı Trisome Oyunları İçin Son Hazırlıklarını Sürdürüyor
14-03-2024 12:39
Google News

Kocaeli milli takımı, Antalya'da gerçekleştirilecek olan Trisome Oyunları için son hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör İbrahim Acar nezaretinde çalışmalarını yürüten sporcular, 4. etap kamp çalışmalarını tamamlamak üzere. Acar, takımın performansının iyi olduğunu ve şampiyonluk için gereken her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtiyor.

Takımın hedefinin Trisome Oyunları'nda şampiyonluk olduğunu vurgulayan Acar, rakipleri tanıdıklarını ve maçlara farklı stratejilerle çıkacaklarını ifade ediyor. Sporcuların verilen direktifleri yerine getireceğine inandığını söyleyen Acar, iyi sonuçlar alacaklarına olan inancını dile getiriyor.

Milli sporcu Anıl Koçak ve Resul Orakçı da takımın birlik ve beraberlik içinde çalıştığını ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor. Koçak, hedeflerinin kupayı almak olduğunu ve geri dönmeyeceklerini ifade ederken, Orakçı da takımın birbirine destek olduğunu vurguluyor. Kocaeli milli takımı, Trisome Oyunları'nda başarılı olmak ve şampiyonluk kupasını kazanmak için Antalya'ya en iyi şekilde hazırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete