YAŞAM

KOÇAKLAR KÖYÜ’NDE MUHTEŞEM ETKİNLİK

Tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da eğitime destek çalışmalarıyla adından sıkça bahsettiren Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), Batman’ın Kozluk İlçesi’nin Koçalar Köyü’nde gezici sanat atölyesi açtı. Atölyede ebru sanatıyla tanışıp çamurdan heykeller yapan çocuklar, keyifli zaman geçirdi.

KOÇAKLAR KÖYÜ’NDE MUHTEŞEM ETKİNLİK
26-10-2021 12:08
26-10-2021 12:11
BATMAN
Google News

OKULLARI BOYAYIP MÜZİK ATÖLYELERİ AÇAN KAHEV, ŞİMDİ DE GEZİCİ ATÖLYELER AÇIYOR

KAHEV çatısı altında köy okullarını tadilat ederek boyayan, öğrencilere burs desteği sunan, okullarda zeka ve müzik atölyeleri kuran kadın hekimler, bu kez gezici sanat atölyelerinin startını verdi. Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kozluk’ta köy okullarını boyama etkinliği yürüten Öğretmen Murat Işık’ın desteğiyle Koçaklar Köyü İlkokulu’nda gezici atölye açan KAHEV, köy okulu çocuklarıyla keyifli ve verimli zaman geçirdi.  KAHEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Demet Başer, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zerrin Delen, kadın doktorlar, Öğretmen Murat Işık, köy okulu öğretmenleri, köy muhtarı, aileler ve çocuklar katıldı.

ÇOCUKLAR, MUHTEŞEM ESERLER ÇIKARDI

Etkinlik kapsamında çocuklara KAHEV baskılı önlüler giydirildi. Çocuklar, okul bahçesinde kurulan stantlarda çamur ve ebru sanatı etkinlikleri yaparken, ortaya çıkan eserler bol bol alkış topladı. Çocuklara ikramların yapıldığı ve balonların dağıtıldı etkinlikte müzikle dans ede çocuklar, oyunlar oynadı. KAHEV Yönetim Kurulu Başkanı Demet Başer, ezici sanat atölyelerinin devam edeceğini açıklad

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete