GÜNDEM

KOLAYLI, TERÖR OLAYLARINI KINADI

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde meydana gelen terör saldırısında 32 kişinin katledilmesi, yaklaşık 104 kişinin de yaralanması ile Adıyaman'da ise 1 askerin şehit edilerek 2 askerin yaralanmasına ilişkin terör olaylarını sert bir dille kınadı.

KOLAYLI, TERÖR OLAYLARINI KINADI
21-07-2015 14:34
Google News

Yazılı bir açıklama yaparak kınama ve başsağlığı mesajı yayımlayan GK Genel Başkanı ve Nuri Kolaylı, öncelikle terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çekti.
Masum halka ve halkı korumakla görevli güvenlik güçlerine yönelik saldırıları kınadığını ifade eden Kolaylı, Urfa’nın Suruç ilçesindeki bombalı saldırıyı “katliam” olarak nitelendirdi.
Bombalı saldırıyı gerçekleştirenlerin ve arkalarındaki karanlık güçlerin mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini ifade eden Nuri Kolaylı, açıklamasında; “Acımız çok büyük. Gencecik çocuklarımız Şanlıurfa’da terörün kurbanı oldu. Diğer yandan Adıyaman’da, yine gencecik bir askerimiz teröristlerin hedefi oldu ve şehit düştü.  Kanla ve kaosla beslenen teröristlerin gerçek yüzleri bugün bütün çirkinliğiyle ortaya çıktı” dedi.
Yazılı açıklamasında saldırıları nefretle kınadığını ve lanetlediğini ifade eden Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, açıklamasını şöyle tamamladı: “Saldırıda yaşamını yitiren gençlerimize ve şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza baş sağlığı diliyorum. Toplum olarak üzerimize düşen görev, terörün arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkartılmak ve gerekli cezanın verilmesini sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm kesimleri göreve davet ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete