EĞİTİM

Kolej öğrencileri Avrupa yolcusu

Kozluk Özel Kozluk Tekno Genç Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık tarafından staj için Bratislava/Slovakya’ya götürülüyor.

Kolej öğrencileri Avrupa yolcusu
27-06-2022 13:03
27-06-2022 13:04
BATMAN
Google News

Slovakya’da Volkswagen A.Ş. Tesislerinde görülecek stajda öğrencilerin mesleki deneyim ve becerilerinin arttırılması, uyum ve yeni teknolojileri yerinde görmesi hedefleniyor. 2022-2023 sezonundan dönüşümlü 15  öğrenci ve 3 öğretmen, 30 gün boyunca staj programına katılacak.

Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık “Staj çalışmasının Avrupa Birliği ülkesinde olması öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok verimli bir deneyim olacaktır. Bizler de bu çalışma sonrası okulumuzda yapacağımız çalışmalar ve uygulamalara farklı bir ufuk ve vizyon katacağına inanmaktayız. Kozluk’ta faaliyette olan kolejimizde modern atölye ve ekipmanlarımız mevcuttur. Okulumuzda öğrencilere elektrik ve elektronik alanında nitelikli bir eğitim vermekteyiz. Kozluk’ta eğitim alan öğrencilerimizin de çok istekli ve başarılı olması bizleri işimizde ayrıca motive etmektedir. Okulumuzun eğitim ve öğretim alanında örnek çalışmalarda öncü olma arzusu her zaman önceliğimiz olmaktadır. Bu isteğimiz bizleri başarılı kılmaktadır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete