GÜNDEM

KOMİSYON, ERİŞİLEBİLİRLİĞİ KONUŞTU

Valilik Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu, 2015 yılının ilk toplantısını Vali Yardımcısı Şener Çağlar Başkanlığında gerçekleştirdi.

KOMİSYON, ERİŞİLEBİLİRLİĞİ KONUŞTU
05-03-2015 19:50
Google News

Toplantıya Komisyon Üyelerinden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Abdullah Gezici, Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay ile Engelliler Konfederasyonu Temsilcisi Adnan Sabancı katıldı.

72 KURUMDA DENETİM YAPILDI

14 kişiden oluşan teknik değerlendirme heyetinin 2015 yılı Mart ayı itibariyle 72 kamu binasında denetim yaptığını belirten Vali Yardımcısı Şener Çağlar, denetimler sonucunda 6 kamu binasına Erişilebilirlik Belgesi verildiğini belirtti. Çağlar “Milli Eğitime bağlı okulların denetimlerini hızlandıran komisyon, öncelikli olarak ilimizde bulunan tüm anaokullarında erişilebilirlik konusunda incelemeleri tamamlatılmıştır. Tespit edilen eksiklikler yaz döneminde okullarda yapılacak olan bakım ve onarımda bu eksiklerin dikkate alınması istenmektedir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete