SPOR

KONAÇ, "BİR YOL KAZASI GEÇİRDİK"

3. lig 1. grupta Kemerspor’a sahasında 1-0 yenilen Petrolspor’da, kulüp başkanı Ekrem Konaç, bir mağlubiyetle yıkılacak takım olmadıklarını söyledi.

KONAÇ, "BİR YOL KAZASI GEÇİRDİK"
05-02-2018 20:57
Google News

Konaç, Kemerspor maçında kötü oynadıklarını belirterek, ''Bir yol kazası geçirdik. Kredimizi kendi sahamızda harcıyoruz. Üzüldüğüm tek şey, çok emek harcıyoruz, çok mesai veriyoruz. Karşılığı bu olmamalıydı'' dedi.

OLUMSUZ HAFTA GEÇİRDİK

Yollarına azim ve kararlılıkla devam ettiklerini ifade eden Başkan Konaç, ''Geçen hafta sonu şans takımın yanında değil idi. Kaptanlarımızdan Halil Aşut’un babasının ani ölümü takım üzerinde olumsuz etki yarattı. Maç akşamı tüm futbolcular hastaneye geldi. Maça olan konsantremiz kayboldu. Bunlar olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu işi getireceğiz. Kemerspor maçı artık geride kaldı. Buna burada bir nokta koyuyoruz. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Bursa Orhangazispor maçına bakacağız. Petrolspor bir mağlubiyetle yıkılacak takım değil'' diye konuştu.

CELAL BİR AY YOK

Kemerspor maçının son dakikalarında girdiği ikili mücadelede burun kemiği kırılan Celal Aras’ın Çarşamba günü ameliyat olacağını belirten Başkan Ekrem Konaç, “Celal ameliyat’tan sonra en az bir ay sahalarda yok. Bizim için büyük bir kayıp. Kendisine acil şifalar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete