SPOR

KONAÇ; 'PANİĞE GEREK YOK'

Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, kendi saha ve seyircileri önünde Yomraspor’a mağlup olmalarını değerlendirdi.

KONAÇ; 'PANİĞE GEREK YOK'
12-09-2017 00:12
Google News

Başkan Konaç, "Futbolcularımız skoru değiştirmek için sabırsız davrandı. Petrolspor için bu mağlubiyet dünyanın sonu değil" dedi.

Ligin 2. haftasında kendi saha ve seyircileri önünde Yomraspor’a son dakikada yedikleri golle 1-0 mağlup olan Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç; "Futbolcularımız skoru bir an önce değiştirmek için sabırsız davrandı. Başarıyı yakalamamız için sahamızda maç kaybetmememiz gerekiyor. Ama lig uzun. Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil. Kimse bu sonuç nedeniyle paniğe kapılmasın. Kısa sürede aslı kimliğimize kavuşacağız. Umarım bu evimizdeki son puan kaybı olur" dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Sezona iyi başlangıç yapamadıklarını belirten Başkan Ekrem Konaç, “Yomraspor karşısında davetimize icabet eden ve bizleri destekleyen başta Milletvekili Ataullah Hamidi’ye, Vali Ahmet Deniz’e, Başkan Vekili Şevket Aksoy’a Rektör Prof Dr. Aydın Durmuş ile Kurum müdür ve amirleri ile 90 dakika bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ederim. Bu birlik beraberlik inşallah sezon sonuna kadar devam eder ve hep beraber başarıyı yakalarız” İfadelerine yer verdi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete