SPOR

KONAÇ, “PANİĞE GEREK YOK”

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor için yapılan eleştirilere açıklama yapan Petrolspor kulübü Başkanı Ekrem Konaç, ‘Paniğe gerek yok’ dedi.

KONAÇ, “PANİĞE GEREK YOK”
23-03-2018 22:01
Google News

‘ŞANSSIZ MAÇLAR ÇIKARDIK’

Lig'in ikinci yarısında bekledikleri ve istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Başkan Konaç, “12 maçlık yenilmezlik serimizi bazı maçlarda yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle sürdüremedik. Aslında futbolcularımızın motivasyonlarını üst seviyede tutmak için çok çaba sarf ettik ama olmayınca olmuyor.  Özellikle sahamızda kaybettiğimiz şansız maçları telafi edemedik. Rakiplerimiz 2. yarı maçlarında bize karşı daha ciddi ve motive olarak çıktılar, ama biz gerekli direnci gösteremedik” dedi.

 ‘GELECEK SEZONUN HESAPLARINI ŞİMDİDEN YAPIYORUZ’

Yönetim olarak bu sezon zor şartlar altında görevlerini yaptıklarını belirten Başkan Konaç, "Petrolspor’un önünde önemli bir yol var. Sezon sonuna kadar en iyisini ortaya çıkarmak için motive olmuş durumdayız. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor ve Petrolspor’un felsefesinde geleneğinde pes etmek yoktur.” dedi.

 ‘BATMAN’IN SAHİPLENMESİ GEREKİR’

Petrolspor’un Batman önemli bir markasıdır diyen Konaç, 50 yıllık mirasın omuzlarında olduğu Petrolspor’un yeniden şahlanacağını belirterek, "Petrolsporu her alanda iyi temsil ettik. Her platformumda öne çıkardık. İlk defa süper lig takımlarını en iyi şekilde ağırladık. 7 maçımızı TV’den naklen yayınlattık. Valimiz, taraftarımız ve takımımızla Fair-play ödülünü hak ederek aldık. Başarıları el ele vererek almak daha anlamlı oluyor. Ayrıca çok iyi genç futbolcu kuşağı geliyor. Bu batmanlı futbolcular ile hepimiz gurur duyacağız. Bu konuda bizlere güvenin.” İfadelerini kullandı.

BU HİKAYE BURDA BİTMEDİ

Bu sezonki kadroları korumaya çalışacaklarını belirten Konaç, “Gelecek sezon için batmanlı gençleri kazanarak, iskeletimizi koruyup, iyi ve tecrübeli transferler yapıp, Yeni stada 15 bin kişi çekeceğiz. Bu yıl inişli çıkışlı da olsa farklı bir sezondu. Üzüldük, sevindik ama şehir olarak kenetlendik. Bu hafta sonu birlik ve beraberliğimiz göstermek için herkesi Halide Edip Adıvar karşısında takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Bu şehir tüm güzellikleri hak ediyor.

Bu zor günlerde birlikteliğe devam edelim.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete