SPOR

KONAÇ’TAN 100 FORMA SÖZÜ

Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı ve İş İnsanı Ekrem Konaç, Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında Sporda Sonsöz Bizde Programının canlı yayın konuğu oldu. Konaç, kadınları ve engellileri tribüne davet ederken “Pazar Günü Kahta maçına gelecek olan 100 kadın ve engelli taraftara forma hediye edeceğim” sözünü verdi.

KONAÇ’TAN 100 FORMA SÖZÜ
02-11-2021 17:41
02-11-2021 17:44
BATMAN
Google News

SPORDA SONSÖZ BİZDE PROGRAMI, HER PAZARTESİ GÜNÜ EKRANLARDA

Moderatörlüğünü Hasan Göker’in, yorumculuklarını ise Harun Katmaz ile Hakan Tufan’ın yaptığı Sporda Sonsöz Bizde Programına bu kez Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı Ekrem Konaç canlı bağlantı ile katıldı. Batmanlı sporseverlerin ilgi gösterdiği yayında soruları yanıtlayan Konaç “Özlemle beklediğimiz günleri yaşıyoruz. Batman Petrolspor’a Sonsöz Spor Ekibinin de emeği var. Sıkıntılı günleri beraber yaşadık. Bu aralar güzel günler yaşıyoruz. Sancaktape maçına gittim. Takımı beğendim. Güzel bir gündü. İyi transferler yapıldığını gördüm. Bu hafta stat dolması gerekir. Maça gelecek kadın ve engelli taraftarlara 100 adet Petrolspor Forması hediye etmek istiyorum. Şehir bütünleşmedikçe bazı şeyler gelmez. Tel örgülerin bir an önce kaldırmamız lazım. Taraftarın takımla bütünleşmesi lazım. Şehrimiz bunu hak etmiyor” dedi.  

“PETROLSPOR, ALTINORDU KADAR NEDEN DESTEK ALAMIYOR?”

Petrolspor’un, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatından Altınordu kadar destek alamadığına dikkat  çeken Konaç “Batman Petrolspor’un bünyesinde birçok spor dalı var. Balkan şampiyonluklarına kadar başarısı var. Fakat nedense Batman Petrolspor Kulübümüz, Altınordu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto teşkilatından destek alamıyor.  Altınordu gibi bir kulüp 14 milyon TL katkı almış. Petrolspor bünyesindeki branşlarımız, Altınordu kadar destek alamamış. Oysa Kırmızı-Beyazlı Kulübümüz yetiştirdiği sporcularla adından söz ettirmiş. Batman Petrolspor, spor payından yeteri kadar destek almalı” dedi.

“EN BAŞARILI YÖNÜM TARAFTARLIĞIM”

Petrolspor Kulübü Başkanlığı için tekrar göreve çağrılması halinde ne karar vereceği sorusunu yanıtlayan Konaç “Vahap Başkan’ın aslında bir avantajı var. Hem TPAO camiasında hem de Petrolspor’da daha önce oynamış ve yöneticilik yapmış. Bu tecrübe ile önemli görevler üstlenmiş ve şu anda da kulüp başkanlığı yapmakta. Yükü ağır olsa da bu galibiyetler ile çok mutlu olduğunu biliyorum. Sonuçta biz başkan da olsak, yönetici de olsak bizim en önemli özelliğimiz taraftar olmamızdır. Ben şahsen yöneticilik de yaptım başkanlık da yaptım, bana göre başarılı olduğum alan taraftarlıktır. Yönetimde ve başkanlıkta 3,5 yıl görev aldım. Bizim dönemimizde dar bir yönetim kadromuz vardı. Bazı şeyler şehir bütünleşmedikçe olmuyor. Ben bunu gördüm. Başarı gelmedikçe tutkulu olan taraftarlarımız, bizler geriliyorduk. Ben bir adım attım. Batman’ı bu işin içine katmak için görüşmeler yaptım. Belirli bir çalışmalar yapıldı” sözlerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete