SPOR

KONAÇ’TAN ANLAMLI DAVET

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda kendi evinde karşılaşacakları Süper Lig Ekiplerinden Göztepespor maçı için taraftarlara çağrıda bulunarak herkesi maça davet etti.

KONAÇ’TAN ANLAMLI DAVET
18-09-2017 22:13
Google News

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelelerinin programında Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Çarşamba günü saat 14.30’da kendi saha ve seyircisi önde Göztepe’yi konuk edecek. Kupa maçının kentin tanıtımı için büyük önem taşıdığını belirten Kulüp Başkanı Konaç, kadın-erkek demeden herkesi maça davet etti.

AMATÖRLER VE BAYANLAR MAÇI ÜCRETSİZ İZLEYECEK

Amatör spor kulüplerine de seslenen Başkan Konaç, “Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Göztepe ile oynayacağımız maça Bayanların yanı sıra kadın futbol takımlarımız ve amatör spor kulüplerimizde bulunan oyuncular takım halinde spor kıyafetleriyle geldikleri takdirde maçı ücretsiz izleyeceklerdir. Ayrıca maçın bilet fiyatlarını ise 5 TL olarak belirledik” dedi.

“KÜFRE YER YOK”

Süper Lig Ekiplerinden Göztepe’yi kendilerine yakışacak şekilde ağırlamak istediklerini belirten Başkan Konaç, “Taraftarlarımızın desteği ile Göztepe’yi kendi sahamızda elemek istiyoruz. Göztepe’yi sahamızda en iyi şekilde ağırlayacağız. Taraftarlarımız maçın verdiği tansiyonla küfür ve kötü tezahürat etmemelerini istiyorum” dedi.

MAÇ CANLI YAYINLAYACAK

Öte yandan kupa maçlarını canlı veren A Spor Kanalı, Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizin Göztepe ile oynayacağı maçını canlı yayınlayacak. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?