SPOR

KONAÇ’TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Ziraat Türkiye Kupası 5. kademe maçında Atiker Konyaspor ile karşılaşan Petrolspor, güçlü rakibine 3–0 mağlup olmasına rağmen maç öncesi ve sonrası yaptığı şovlarla ve 90 dakika boyunca hiç susmayan taraftar ise maça damgasını vurdu.

KONAÇ’TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
30-11-2017 14:59
Google News

 “BU MAÇIN EN BÜYÜK KAZANANI BATMAN HALKIDIR”

Kupa maçına yoğun ilgi gösteren taraftarlara teşekkür eden Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, “Maçtan önce yaptığımız eşgüdüm toplantısına bizzat katıldım. Misafir takım taraftarının bulunacağı tribünlerini istememize rağmen olumsuz bir yanıt aldık. Hafta içi yaptığımız güvenlik toplantısında güvenlik ve tedbir amaçlı açık tribünlere 500 bilet ayrılmasına karar verildi. Bizde bu 500 biletin çoğunu okullara dağıttık. Ancak 500 biletliden sadece 200–250 kişi güvenlik ve tedbir amaçlı içeri girebildi. Elinde bileti olupta içeri girmeyen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu biletler diğer maçlar içinde geçerli olacak. Bu maç gösterdi ki yeni stadımızın biran evvel açılması elzemdir. Bu maçtan önce Konyaspor yönetimini ve takımını Batman halkı olarak en iyi şekilde ağırladık. Bu maçın en büyük kazananı misafirperver Batman halkı ve muhteşem taraftarlarıdır. Bu maçla birlikte ilk defa Petrolspor maçına gelen küçük taraftarlarımıza güzel bir sonuç vermek isterdik, ama olmadı. Bu vesile ile seremoniye çıkan, bando takımına katılan ve formalarıyla tribünde olan küçük taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

LİGE KONSANTRE OLACAĞIZ

Atiker Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet dünyaın sonu değildir diyen Başkan Ekrem Konaç, “Bundan sonra lige konsantre olacağız. 20 final maçımız var.  Bu maçların sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete