SİYASET

KONVOY VE ZILGITLARLA KARŞILANDILAR

HDP Batman Milletvekili Adayları, Ankara Genel Merkezde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısının ardından Batman’a döndü.

KONVOY VE ZILGITLARLA KARŞILANDILAR
27-05-2018 20:29
Google News

Diyarbakır’dan karayolu ile Batman’a gelen adaylar, araç konvoyu ve zılgıtlarla karşılandı. Şehir merkezinde araçlardan inen Vekil Adayları, vatandaşlarla birlikte, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Parkı arkasındaki seçim lokaline kadar yürüdü.

TANSİYON ARA ARA YÜKSELDİ

Konvoy ve yürüyüşü takip eden Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, partilileri sık sık uyardı, zaman zaman tansiyon yükseldi. Slogan atılmasına izin vermeyen Emniyet Müdürü Akkaplan ile Milletvekili Adayları arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

MERKEZİ SEÇİM LOKALİNDE HALKLA BULUŞTULAR

İl Eş Başkanları Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık, görevden uzaklaştırılan Eski Belediye Başkanı Sabri Özdemir, 26. Dönem Milletvekili Saadet Becerikli, Vekil Adayları, Mehmet Rüştü Tiryaki, Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran ve Şükrü Baytar, seçim lokalinde halkla buluştu.

“BATMAN, TAMAM DİYECEK”

Milletvekili Adayı Feleknas Uca, “24 Haziran'da rengimizi, varlığımızı, özgürlüğümüze oyumuzu vererek tek ses, tek vücut olacağız. Batman Halkı, iktidara gereken cevabı vererek, tamam diyecektir” dedi. Etkinlik, Sanatçı Hediye’nin konseriyle devam etti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete